PODPRI NAS

Boj za dostojno delo je skupni imenovalec ekipe, zbrane okrog Gibanja za dostojno delo in socialno družbo. Progresivna civilna družba je veliko bolj učinkovita ob avtonomnem viru financiranja, zato želimo naše delovanje približati tej ideji. Vsaka vplačana članarina ali donacija pomeni priznanje in podporo našemu delovanju in spodbudo za naprej.

Po ulicah se že sprehajajo borke in borci za dostojno delo. S skromno donacijo 10 € se nam lahko pridružiš v našem boju za dostojno delo. V zameno ti podarimo majico izbranega kroja ali velikosti.

Za svojo majico klikni tukaj!

DonacijeV kolikor podpiraš naše poslanstvo, v kolikor se ti zdi, da pri nas gre pa res za pravo stvar in če ti bančni račun to dopušča, bomo veseli vsakršne denarne donacije. Včasih dejanje pomeni več kot tisoč besed.

S prostovoljnimi prispevki nas lahko podpreš na naslednji način:Na spletni banki poiščeš obrazec UPN (vanj vneseš sledeč podatke)

 

Plačnik
Koda namena: OTHR – Drugi nameni plačila
Namen/rok plačila:  Ime Priimek ter da gre za prostovoljni prispevek

Prejemnik
BIC banke prejemnika: HDELSI22
IBAN: SI56 6100 0000 3909 059
Referenca: SI 00, datum nakazila (00 Dan-mesec-leto; primer: SI 00 21022016)
Naziv: Društvo Gibanje za dostojno delo in socialno družbo

Naslov: Dalmatinova 4
Kraj: 1000 Ljubljana
Država: Slovenija – 705

Hvala za zaupanje in na nove zmage!

Ste seznanjeni da lahko 0,5 % svoje dohodnine, ki se sicer vrne v državni proračun, namenite za delovanje nevladnih organizacij. Vsako leto se namreč 5 milijonov evrov vrne državi, pa bi lahko bilo namenjeno podpiranju nevladnih organizacij. Zato vas pozivamo, da svojih 0,5% dohodnine namenite Gibanju za dostojno delo in socialno družbo. Ta delež za vas ne pomeni nobene dodatne obremenitve, izpolnitev obrazca pa vam vzame le nekaj trenutkov.

K donaciji vabimo vse podpornike Gibanja in tudi tiste, ki te možnosti do sedaj niste izkoristili ali ne veste, komu bi ta del dohodnine lahko namenili. S prispevkom boste podprli naše društvo in s tem naša prizadevanja v boju za pravice prekarnih delavcev.

 

Prilagamo direkten dostop do SPLETNEGA OBRAZCA. Lahko pa OBRAZEC tudi natisnete , izpolnite in pošljete pristojni davčni upravi, na sedež Gibanja (Dalmatinova 5, 1000 Ljubljana) ali ga osebno prinesete v pisarno v času uradnih ur (vsak ponedeljek, 10.30 – 13.30).

Podatki za izpolnitev obrazca:
Upravičenec: Društvo Gibanje za dostojno delo in socialno družbo
Davčna št.: 35438827
Del dohodnine: 0,5 %

Že vnaprej iskrena hvala vsem, ki se boste odločili podpreti naše delovanje in boj za dostojn delo!

Ekipa Gibanja za dostojno delo in socialno družbo