PODPRI NAS

Boj za dostojno delo je skupni imenovalec ekipe, zbrane okrog Gibanja za dostojno delo in socialno družbo. Progresivna civilna družba je veliko bolj učinkovita ob avtonomnem viru financiranja, zato želimo naše delovanje približati tej ideji. Vsaka vplačana članarina ali donacija pomeni priznanje in podporo našemu delovanju in spodbudo za naprej.

Po ulicah se že sprehajajo borke in borci za dostojno delo. S skromno donacijo 10 € se nam lahko pridružiš v našem boju za dostojno delo. V zameno ti podarimo majico izbranega kroja ali velikosti.

Za svojo majico klikni tukaj!

DonacijeV kolikor podpiraš naše poslanstvo, v kolikor se ti zdi, da pri nas gre pa res za pravo stvar in če ti bančni račun to dopušča, bomo veseli vsakršne denarne donacije. Včasih dejanje pomeni več kot tisoč besed.

S prostovoljnimi prispevki nas lahko podpreš na naslednji način:Na spletni banki poiščeš obrazec UPN (vanj vneseš sledeč podatke)

 

Plačnik
Koda namena: OTHR – Drugi nameni plačila
Namen/rok plačila:  Ime Priimek ter da gre za prostovoljni prispevek

Prejemnik
BIC banke prejemnika: HDELSI22
IBAN: SI56 6100 0000 3909 059
Referenca: SI 00, datum nakazila (00 Dan-mesec-leto; primer: SI 00 21022016)
Naziv: Društvo Gibanje za dostojno delo in socialno družbo

Naslov: Dunajska 21
Kraj: 1000 Ljubljana
Država: Slovenija – 705

Hvala za zaupanje in na nove zmage!

Ste seznanjeni da lahko 1 % svoje dohodnine, ki se sicer vrne v državni proračun, namenite za delovanje nevladnih organizacij. Vsako leto se namreč 5 milijonov evrov vrne državi, pa bi lahko bilo namenjeno podpiranju nevladnih organizacij. Zato vas pozivamo, da svojih 1 % dohodnine namenite Gibanju za dostojno delo in socialno družbo. Ta delež za vas ne pomeni nobene dodatne obremenitve, izpolnitev obrazca pa vam vzame le nekaj trenutkov.

K donaciji vabimo vse podpornike Gibanja in tudi tiste, ki te možnosti do sedaj niste izkoristili ali ne veste, komu bi ta del dohodnine lahko namenili. S prispevkom boste podprli naše društvo in s tem naša prizadevanja v boju za pravice prekarnih delavcev.

Kako nam lahko pomagate?
1) Obrazec oddate elektronsko z DIGITALNIM PODPISOM.
Izberete “Elektronska oddaja”, nato izpolnite podatke.
Upravičenec: Društvo Gibanje za dostojno delo in socialno družbo
Davčna št.: 35438827
Del dohodnine: 1 %
In oddate obrazec.
2) Natisnete OBRAZEC.
Nato ga izpolnite in podpišete. Date v kuverto in pošljete na lokalno enoto FURS.
Lahko ga pošljete tudi k nam na Gibanje (naš naslov je Dunajska 21, 1000 Ljubljana) in ga bomo poslali mi.

Že vnaprej iskrena hvala vsem, ki se boste odločili podpreti naše delovanje in boj za dostojno delo!

Ekipa Gibanja za dostojno delo in socialno družbo

 

Za tiste, ki podpirate Gibanje, pa zaradi pomanjkanja časa ali drugih razlogov ne morete aktivno sodelovati, imate pa vsaj približno urejene osebne dohodke, imamo prošnjo za mesečne donacije prek trajnika.

Naša ekipa v veliki meri dela prostovoljno, razen skromnih honorarjev, veliko pa se nas honorarjem popolnoma odpoveduje. Poleg plačila dela je tu še najemnina, pisarniški material, potni stroški, potrebne zunanje storitve, ki tudi predstavljajo velik strošek. Pogosto se borimo proti velikim firmam z dragimi odvetniki. Čeprav je naš boj zaradi borbenosti in predanosti ekipe večinoma uspešen, pa bi nam dodaten, neodvisen, vir sredstev prišel krvavo prav.

Donacije smo uredili prek navadnih trajnikov, ki jih lahko vsak odpre na svoji banki. Vsaj za NLB in DH vemo, da se to v dveh minutah uredi prek spletne banke. Prednost navadnih trajnikov je tudi v tem, da jih lahko oseba kadarkoli prekine na svoji banki, če recimo ugotovi, da si tega zneska ne more več privoščiti, in tu ni nobenih komplikacij.

Na tej povezavi je dostopna donatorska pogodba. Vsak, ki bi želel nakazovati mesečne donacije prek trajnika, naj podpiše dva izvoda pogodbe in naj jih prinese oz. pošlje v našo pisarno na Dunajska 21, 1000 Ljubljana. V pogodbi so navedeni tudi TRR, sklic in namen. V spletni banki potem donator odpre trajnik. Minimalno nakazilo je 1 €, navzgor ni omejitev. Kot rečeno, lahko donacije kadarkoli prekinete.

Hvala vam za podporo!