Poletni tabor- Pogum za spremembe 2016-odprte prijave

Z največjim veseljem vam sporočamo, da čez dober mesec organiziramo že tradicionalni četrti poletni tabor Pogum za spremembe. Družili in izobraževali se bomo od 1. do 3. julija v Starem trgu ob Kolpi, v Beli Krajini in tako zopet dokazali, da se znamo aktivistično povezati in tako pokazati in dokazati, da zares imamo pogum za spremembe. Na taboru se bomo trudili povezati vse prekarce v organizacijo, v kateri je mogoče dobiti konkretne informacije, se upreti izkoriščanju in tako na trg delovne sile stopiti močnejši. Tabor bodo kot vsako leto spremljala predavanja in mnenja znanih strokovnjakov, okrogle mize, konstruktivne debate, razmišljanja in  seveda dejanske akcije.
Seveda pa ne bo manjkalo tudi sprostive, športnih aktivnosti, kopanja v Kolpi in itd.

Nastanjeni bomo v apartmajih Šuster, ki bo glavno prizorišče celotnega vikend dogajanja.

Zavedamo se, da je vsak takšen dogodek povezan s stroški, zato smo se ZELO potrudili, da ti omogočimo najnižjo možno ceno prijave.

PAKETI TABORA “POGUM ZA SPREMEMBE” – 2016
Kdor želi na taboru prenočiti ima opcijo več paketov.

Za obiskovalce posameznih dogodkov NI VSTOPNINE.

1. paket – POLNI (petek – nedelja) vključuje dve nočitvi, 2x zajtrk, 1x kosilo, 2x večerjo, vsa predavanja in aktivnosti.
CENA: 36 € za člane (55 € za nečlane)

2. paket – ENODNEVNI (petek – sobota) vključuje prihod v petek, večerja, nočitev, zajtrk, kosilo (sobota), vsa predavanja in aktivnosti po programu.
CENA: 22 € za člane (40 € za nečlane)

3. paket – ENODNEVNI (sobota – nedelja) vključuje prihod v soboto, kosilo, večerja, nočitev, zajtrk (nedelja), vsa predavanja in aktivnosti po programu.
CENA: 22 € za člane (40 € za nečlane)

Članarino v Gibanje za dostojno delo in socialno družbo lahko poravnaš na taboru (letna članarina znaša 15 €) in si tako omogočiš nižjo kotizacijo.

* V apartmajih Šuster je na voljo 30 ležišč v apartmajih (Apartmaji- ležišča: 4+2 in 4 posteljni). V primeru večjega števila prijav bomo udeležencem omogočili tudi prenočišča v šotorih. (Za to obliko nočitev je cena kotizacije še nižja- po dogovoru.)
** Pri prenočitvah v sobah imajo prednost udeleženci s polnim paketom.
*** Po prijavi vas bomo kontaktirali ter vam pomagali pri koordinaciji prevozov.
**** Mogoča je tudi udeležba izključno na okroglih mizah in delavnicah, prijava v tem primeru ni potrebna.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na sara.kosirnik@socialna-druzba.si ali info@socialna-druzba.si

Prideš? Prijavi se na sledeči povezavi

Natančen urnik dogodka, seznam govorcev in predavateljev na taboru, bomo objavili po 06.06.2016!skupinska okrogla miza