Prejmite zbornik Gibanja v zameno za vašo donacijo v sklad za družine v stiski

 

Čas epidemije je v stisko potisnil mnogo prekarnih delavk in delavcev. Na naši spletni strani še vedno zbiramo zgodbe tistih, ki so zaradi epidemije praktično izgubili vse prihodke in jih skrbi, kako bodo plačali najemnine, položnice, morebitne kredite in socialne prispevke.

Zaradi izredne situacije, v kateri se je znašlo mnogo prekarcev, smo se ponovno povezali z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Odprli so poseben sklic za družine prekarnih delavcev. Donacije bodo šle neposredno na TRR humanitarnega sklada Volja vselej najde pot. Vsa sredstva bodo namenjena humanitarnemu skladu.

Donirate lahko po svojih zmožnostih. Vemo, da je sedaj mnogo družin in posameznikov v stiski, tako da morajo gledati na vsak evro. Vseeno pa tisti, ki to lahko, pomislite tudi na ostale, ki jih je epidemija prizadela do te mere, da ne vedo, kako bodo plačali osnovne življenjske stroške.

Kdor bo doniral vsaj 8 € v sklad, bo prejel naš strokovni zbornik Dostojno delo: Ne živim, da delam, ampak delam, da živim, ki smo ga pisali prekarci, in je izšel leta 2018. Za tiskani izvod se lahko zmenimo po koncu epidemije. Elektronsko verzijo pa vam lahko pošljemo takoj. Kdor nas spremlja že dalj časa, bo vedel, da smo z donacijami v humanitarni sklad na ta način že pomagali dvem družinam v stiski. Knjigo dobite tako, da nam na email naslov katja.gartnar@socialna-druzba.si pošljete bančno potrdilo o donaciji v sklad. Napišite nam, če želite tiskani izvod (prejmete ga lahko po koncu epidemije) ali pa e-knjigo v pdf formatu.

Podatki za donacijo:

Prejemnik: ZPM Lj. Moste-Polje, Proletarska 1, Ljubljana
IBAN: SI56 3300 0000 1303 865, BIC: HAABSI22
Sklic: SI 00 400-1
Koda namena: CHAR, Namen: Humanitarna pomoč

Hvala, ker vam je mar!

Ekipa Gibanja za dostojno delo in socialno družbo