Zaključek zbiralne akcije »Šola za vse!«

Uradno zaključujemo letošnjo humanitarno akcijo »Šola za vse!«, katere cilj je bil zbrati čim več šolskega gradiva za vse tiste učence iz ranjlivih družbenih skupin.
Donatorske škatle smo postavili na 13 lokacijah po Sloveniji (Mladinski Center Hrastnik, Papirnica Pelikan-Postojna, Beltinci, Mladi Zmaji Bežigrad-Lj, Mladi Zmaji Šiška-Lj, Mladi Zmaji Zalog-Lj, Mestna Knjižnica Otona Župančiča-Lj, Mladinska Knjiga Trubarjeva-Lj, Mercator BS3 Vojkova Cesta-Lj, BS3 Maroltova Ulica, Lj, GeoZs Dimičeva 14, Lj, Spar Slovenčeva, Spar Kapitelj) in uspeli zbrati več kot 400 kosov šolskih pripomočkov.
Ob tej priložnosti se vam društvo Gibanje za dostojno delo in socialno družbo zahvaljuje, da ste bili del te pobude, pa tudi za vašo neizmerno podporo in željo pomagati učencem in tako olajšati staršem finančno breme jesenskega vračanja v šolske klopi.
Zahvaljujemo se vam v imenu vseh učencev, dijakov in študentov in njihovih družin in upamo, da boste prihodnje leto znova pokazali svojo humanost in podprli humanitarno pobudo »Šola za vse!«.